Részecskeszűrő kiiktatás csere - lengőkar

Automata váltó: A részecskeszűrő kiiktatás szerepköre az, hogy megakadályozza a környezetroncsoló részecskék szabadon távozását

A gyenge minőségű javítani vagy kitisztíttatni kell. Előbbi rettentően magas költségű, amíg utóbbi kedvezményes árú trükk. Régi gépkocsi vétele előtt sajnálatos módon nem vizsgálható át a részecskeszűrő kiiktatás állapota. Ötletek a Szűrőrészecske részecskeszűrő kiiktatás blogon. Sajnos tömérdek alkalommal a részecskeszűrő kiiktatás el van tömődve, de még a check lámpa nem világít. A részecskeszűrő kiiktatás állapota nem vizsgálható át leszerelés nélkül.

A részecskeszűrő funkciója az, hogy akadályozza a környezetroncsoló részecskék szabad távozását. Egy megfelelő részecskeszűrő a korom kilencven %-át képes csapdába ejteni. Temérdeken nincsenek tudatában tudják, hogy a dízel gépkocsik rendelkeznek.

Részecskeszűrő kiiktatás csere - lengőkar
Részecskeszűrő kiiktatás csere - lengőkar

Gondolhatunk a részecskeszűrő árak hibájára, ha a személygépjármű üzemanyag fogyasztása nőtt miközben a teljesítménye igencsak csökkent. Ha a részecskeszűrő árak lámpája felvillan, ne essünk pánikba. Autókázzunk ki a sztrádára és pörgessük fel a motort. Amikor ez sem válik be, keressünk fel egy részecskeszűrő árak szakértőt. Aki egy új részecskeszűrő árak árának töredékéért kiégeti a .

Régebbi autó vásárlása előtt sajnos nem tesztelhető le a részecskeszűrő adalék állapota. Sajnálatos módon rengeteg esetben a részecskeszűrő adalék el van tömődve, de még az ellenőrző lámpa nem jelzi. A részecskeszűrő adalék állapota nem tesztelhető le szétszerelés nélkül. A működésképtelen javítani vagy tisztítani kell. Részletek a Szűrőrészecske részecskeszűrő adalék weboldalon. Előbbi irdatlanul drága költségű, amíg utóbbi pénztárcabarát eljárás.

A részecskeszűrő tisztítás gondja leginkább 160 ezer km körül jelentkezik. Ez nagyrészt a jármű igénybevételétől függő. Akik kifejezetten városban használják, korábban találkoznak a komplikációval. A részecskeszűrő tisztítás kitisztítja önmagát. Ámde ehhez intenzívebb fordulatszámon kell autózni több ideig. A regenerálódás menete elindul, a megtalálható szennyeződés kiég. A Szűrőrészecske részecskeszűrő tisztítás weboldalon található több trükk.

Forrás: reszecske-szuro.hu, 2019-12-15 18:24