Létezik egy rendkívüli online rádió, webrádió

Temérdek kedvelt zene az online rádióban - music fm műsorlista

Online rádiók egy helyen - Roppantul döbbenetes, hogy az online rádióban húsz kolléga melózik önkéntesként. A Lépés Rádió online rádió weboldalán található több ötlet. Az online rádió kollégáinak többsége látás- és mozgás sérült, akik együtt készítenek műsorokat ép kollégákkal.

Fontos célja a népszerű online rádiónak, hogy teret biztosítsanak a fogyatékkal élő embereknek, akik egyébiránt nem tudják kifejezni tehetségüket. Aki ennek az online rádiónak a programjait hallgatja, észre sem veszi, hogy aki éppen szól nem tud járni. Ettől függetlenül a kifejező készsége teljes mértékben ugyanolyan, mint ép munkatársainak. Az online rádió csapatának kulcsfontosságú, hogy a nép többi rétege jobban megismerje mozgássérült embertársait.

Sajnálatos módon hazánkban még mindig sok ember távolságot tart. Elkerüli a fogyatékkal élő embereket és nehezen tudja elképzelni, hogyan tud valaki vakon műsort készíteni az online rádióban. Korunkban már nagyon sok helyen található érzékenyítő rendezvény. Amelyet acélból hoznak létre egyesületek, hogy az ép társadalom kellően megismerhesse a fogyatékos egyének világát. Ebben partner a nem mindennapi online rádió.

Forrás: lepesradio.hu, 2019-10-16 18:51