Részecskeszűrő, fényszóró tisztítás házilag

A részecskeszűrő szerepköre az, hogy meggátolja a környezetroncsoló molekulák szabadon távozását

Autóalkatrész Szűrőrészecske - A részecskeszűrő cseréje nagyon drága díj. Rettentően mélyen a zsebünkbe kell nyúlni. Az eredeti részecskeszűrő ára több százezer forint. Számottevő rémes hír terjeng a részecskeszűrővel kapcsolatosan, mivelhogy a csere ára irdatlanul sok.

A részecskeszűrő kitisztítja magát. De ehhez nagyobb fordulatszámon kell vezetni több ideig. A regenerálódás menete elkezdődik, a részecskeszűrőben lévő szennyeződés kiég. A részecskeszűrő problémája legtöbbször 160 ezer kilométer körül bukkan elő. Ez nagyrészt a személygépjármű igénybevételétől függ. Akik kiváltképp kis távokon használják, korábban találkoznak a bonyodalommal.

Gondolhatunk a részecskeszűrő eltömődésére, ha a gépkocsi fogyasztása növekedett mialatt a teljesítménye igencsak romlott. Részletek a Szűrőrészecske részecskeszűrő blogon. Ha a részecskeszűrő lámpája kigyullad, ne ijedjünk meg. Autókázzunk ki az autópályára és pörgessük fel az autót. Ha azonban ez sem segít, keressünk fel egy részecskeszűrő szakértőt. Aki egy új részecskeszűrő árának töredékéért kipucolja a részecskeszűrőt.

Forrás: reszecske-szuro.hu, 2019-09-09 22:46