Részecskeszűrő adalék

Gondolhatunk a részecskeszűrő hibájára, ha a személygépkocsi üzemanyag fogyasztása nőtt míg a teljesítménye durván csökkent - chiptuning árak

Szervószivattyú: Használt gépjármű vásárlása előtt sajnálatos módon nem vizsgálható meg a részecskeszűrő állapota. Sajnos tengernyi esetben a részecskeszűrő el van tömődve, de még az ellenőrző lámpa nem világít. A részecskeszűrő állapota nem tesztelhető le szerelés nélkül. A rossz minőségű részecskeszűrőt korrigálni vagy kitisztíttatni kell. Előbbi rettentően magas kiadás, míg utóbbi pénztárcabarát megoldás.

Ha a részecskeszűrő check lámpája kigyullad, ne essünk pánikba. Menjünk ki az autópályára és pörgessük meg a fordulatszámot. Ha azonban ez sem válik be, keressünk fel egy részecskeszűrő szakértőt. Aki az új részecskeszűrő költségének töredékéért kiégeti a részecskeszűrőt. Gondolhatunk a részecskeszűrő eltömődésére, ha a személygépjármű üzemanyag fogyasztása megnőtt mialatt a teljesítménye durván lecsökkent. Javaslatok a Szűrőrészecske részecskeszűrő blogon.

Forrás: reszecske-szuro.hu, 2019-06-05 19:56