Offset nyomda: Mesekönyv amit kedvelnek a gyerkőcök

Formatervezés: A felnövekvő lurkónak nagy szüksége akad arra, hogy mesekönyv olvasásával átlássa a sima emberi kapcsolatokat, szimpatizáljon a vitézekkel

Renderelés fogalma - A mesekönyv érzékeltetése úgy készülnek nálunk, hogy a szülő a kiválasztott mesékből azt a részt elküldi nekünk, amelyet akar a gyerekszobában látni képként. Arra is van lehetőség, hogy több fabulából egy kis képes mesekönyvet rendeljen személyre szabva a sarj igényeinek megfelelően. A mesekönyv sztorijaiból ki lehet emelni szakaszokat, amiket azután illusztrációként, vagy plakátként a gyerkőc viszontláthat. Ily módon a favorizált fabulabeli ideálját, vagy mesebeli helyét állandóan láthatja.

A mesekönyv tartalmát minimum olyan jól lehet grafikázni, akár megalkotni magát a fabulát. A Meséld mesekönyv honlapon kereshető több tanács. A meseillusztráláshoz gyermeki látásmód és jó pszichológiai vénák kellenek, amikkel azonosulni lehet a gyermeki lélektan rejtelmeivel. A mesekönyv igazi emberekhez hasonló, összetett és életszerű karakterek segítségével a ifjoncok nem tudnák olyan könnyen megérteni a jó és a rossz közötti különbséget, mint a extrém jellemek példáján.

Forrás: meseld.hu, 2019-02-09 22:35