Különleges online rádió

Rendkívüli online rádió célja elsőként az, hogy a látássérült embereket közelebb hozzák a emberiség többi rétegéhez

Sajnos Magyarországon még mindig nagyon sok ember távolságot tart. Kerüli a fogyatékkal élő embereket és nehezen tudja elképzelni, miként tud valaki vakon műsort készíteni az online rádióban. Ma már sok helyen található érzékenyítő program. Amelyet acélból hoznak létre alapítványok, hogy az ép társadalom kellően megismerje a sérült személyek életét. Ebben segít a nem mindennapi online rádió.

Fölöttébb bámulatos, hogy az online rádióban húsz kolléga munkát végez önkéntesként. Az online rádió kollégáinak többsége látás- és mozgás sérült, akik karöltve készítenek műsorokat egészséges munkatársakkal. Tippek a Lépés Rádió online rádió honlapon.

Fontos feladata a szeretett online rádiónak, hogy lehetőséget adjanak a fogyatékkal élő embereknek, akik máskülönben nem tudják megmutatni képességeiket. Az online rádió személyzetének lényegi, hogy az emberiség többi rétege jobban megismerje mozgássérült embertársait. Aki ennek az online rádiónak a programjait hallgatja, észre sem veszi, hogy aki éppen beszél nem tud járni. Ettől függetlenül a beszédtechnikája abszolút ugyanolyan, mint egészséges kollégáinak.

Forrás: lepesradio.hu, 2018-09-02 20:52