Nem mindennapi online rádió

Sok kedvelt felvétel az online rádióban

Az online rádió személyzetének lényeges, hogy a nép többi rétege jobban megismerje mozgássérült embertársát. Aki ennek az online rádiónak a programjait hallgatja, észre sem veszi, hogy aki éppen szól nem lát. Ettől függetlenül a kifejező készsége abszolút ugyanolyan, mint egészséges kollégáinak. Meghatározó célja a kedvelt online rádiónak, hogy esélyt biztosítsanak a fogyatékkal élő embereknek, akik amúgy nem tudják megmutatni tehetségüket.

Roppantul lélegzetelállító, hogy az online rádióban 20 műsorvezető munkát végez önkéntesként. Az online rádió műsorvezetőinek többsége látás- és mozgás sérült, akik együtt készítenek műsorokat egészséges munkatársakkal.

Napjainkban már számos helyen van érzékenyítő program. Amelyet abból a célból hoznak létre szervezetek, hogy az egészséges társadalom jobban megismerhesse a sérült személyek életét. Ebben partner a kivételes online rádió. Sajnálatosan hazánkban még mindig sok ember távolságot tart. Kerüli a fogyatékkal élő egyéneket és aligha tudja elképzelni, miként tud valaki vakon műsort készíteni az online rádióban. Cikkek a Lépés Rádió online rádió weboldalon.

Forrás: lepesradio.hu, 2018-03-09 12:57