Online rádió népszerű zenékkel

Sok közismert felvétel egy kivételes online rádióban

Módfelett dicséretes, hogy az online rádióban húsz kolléga munkálkodik önkéntesként. Az online rádió munkatársainak többsége látás- és mozgás sérült, akik együtt készítenek műsorokat egészséges kollégákkal.

Az online rádió csapatának elengedhetetlen, hogy az emberiség többi rétege alaposabban megismerje fogyatékos embertársait. Alapvető célkitűzése a népszerű online rádiónak, hogy teret biztosítsanak a fogyatékkal élő embereknek, akik egyébként nem tudják feltárni tehetségüket. Aki ennek az online rádiónak a műsorait hallgatja, észre sem veszi, hogy aki éppen beszél nem lát. A Lépés Rádió online rádió weblapján található még több adat. Ettől függetlenül a kifejező készsége teljesen ugyanolyan, mint látó kollégáinak.

Sajnos hazánkban még mindig nagyon sok ember távolságot tart. Kerüli a fogyatékkal élő személyeket és nehezen tudja elképzelni, hogyan tud valaki vakon műsort vezetni az online rádióban. Napjainkban már számtalan helyen van érzékenyítő program. Amelyet acélból hoznak létre egyesületek, hogy az ép társadalom kellően megismerje a sérült egyének életét. Ebben partner a különleges online rádió.

Forrás: lepesradio.hu, 2017-10-31 21:14