Kültéri IP kamera rendszerek

A korszerű technológiának hála akár 3 MP képfelbontást is képesek produkálni

Az IP kamera rendszerek már nem csak a cégek részére elérhetőek, mint tíz-tizenöt évvel korábban, hanem mindennapi emberek részére is. Az Őrködő webshopon választ kapunk lakásunk megvédésére és a nekünk fontosnak tartott felszerelések folyamatos megfigyelés alatt tartására IP kamera rendszerrel. IP kamera rendszerek webes és érintőképernyős vezérléssel.

A sötétben osonó betörőket is tetten érhetjük. az IP kamera beépített inframegvilágítóknak hála. Az IP kamera őrködő rendszer minden egyes nap 24 órájában éberen őrködik eszközeink felett, emiatt Ön nyugodtan folytathatja megszokott feladatait.

Az IP kamera rendszerek a precíz tervezésnek köszönhetően elenyésző technikai hajlammal, nagyobb tájékozottság nélkül is azonnal házilagosan is beszerelhetőek. Adatok az Őrködő IP kamera blogon. Az IP kamera őrködő rendszere rendelkezik automatikus mozgásérzékelő szereppel, amit időrendi sorrendben kilistáz és rögzít a merevlemezre. A high-tech technikának hála akár 4 MP képfelbontást is képesek alkotni megvehető és olcsó áron.

Forrás: orkodo.hu, 2017-08-31 19:20