Részecskeszűrő eltávolítás

Gondoljunk a részecskeszűrő eltömődésére, ha a személygépkocsi üzemanyag fogyasztása nőtt miközben a teljesítménye durván leromlott

Részecskeszűrő - A részecskeszűrő javítása nagyon drága kiadás. Rendkívül mélyen a pénztárcánkba kell nyúlni. A gyári részecskeszűrő ára több százezer forint. Sok rémhír terjed a részecskeszűrővel kapcsolatosan, mivel a helyrehozás ára nagyon sok.

Ha a részecskeszűrő ellenőrző lámpája kigyullad, ne ijedjünk meg. Menjünk ki az autópályára és pörgessük fel a motort. Amikor ez sem oldja meg a gondot, keressünk fel egy részecskeszűrő szakértőt. Aki egy új részecskeszűrő díjának töredékéért kitisztítja a részecskeszűrőt. Katalizátor hiba cikkekért kattintson ide. Gondoljunk a részecskeszűrő eltömődésére, ha a kocsi üzemanyag fogyasztása nőtt mialatt a teljesítménye durván csökkent.

A részecskeszűrő regenerálja önmagát. De ehhez nagyobb fordulatszámon kell vezetni több ideig. A Szűrőrészecske részecskeszűrő weboldalon található több adat. A regenerálódás menete beindul, a részecskeszűrőben lévő szennyeződés kiég. A részecskeszűrő gondja túlnyomórészt 160 ezer kilométer körül mutatkozik meg. Ez nagyrészt a személygépkocsi használatbavételétől függ. Akik kiváltképpen kis távokon használják, korábban találkoznak a macerával.

Címkék: Részecskeszűrő

 

Beltéri IP kamera működése
Hogyan található jó duguláselhárítás mester?Hogyan található jó duguláselhárítás mester?