Rendkívüli online rádió

Sok világhírű zene az online rádióban

Online rádió - Az online rádió műsorvezetőinek többsége látás- és mozgás sérült, akik közösen készítenek műsorokat ép kollégákkal. Online rádió cikkekért kattintson ide. Felettébb szenzációs, hogy az online rádióban 20 műsorvezető munkálkodik önkéntesként.

Ez idő tájt már számos helyen található érzékenyítő program. Amelyet abból a célból hoznak létre egyesületek, hogy az ép társadalom jobban megismerje a fogyatékos emberek világát. Ebben társ a különös online rádió. Sajnálatos módon hazánkban még mindig sok ember távolságot tart. Elkerüli a fogyatékkal élő egyéneket és aligha tudja elképzelni, miként tud valaki látássérülten műsort készíteni az online rádióban.

Aki ennek az online rádiónak az adásait hallgatja, észre sem veszi, hogy aki éppen beszél nem tud járni. Ettől függetlenül a kifejező készsége abszolút ugyanolyan, mint látó munkatársainak. Az online rádió közösségének lényegi, hogy a nép többi rétege jobban megismerje mozgássérült embertársait. Meghatározó célja a szeretett online rádiónak, hogy lehetőséget adjanak a fogyatékkal élő embereknek, akik egyébiránt nem tudják feltárni képességeiket.

Címkék: Online rádió

Forrás: lepesradio.hu, 2017-05-25 11:37