Hőszivattyú - megfizethető alternatív fűtési megoldás

Hőszivattyúval a hatékony fűtés többé nem megvalósíthatatlan álom

Hőszivattyú - Az olaj ára egyre drágább lesz. Ezek az energiahordozók rövid időn belül kiapadnak. Hőszivattyúval függetlenedhetünk a gázár robbanás kíméletlen hatásától. Az Aquarea hőszivattyú weblapon fedezhető fel több tanulmány. Védelemben élhetjük napjainkat. Nem kell attól borzongani, hogy a földgáz ára bármelyik percben egetverően megnő. Holott a hőszivattyú megújuló energiaforrás. Egy teljes életen át megfizethető árú fűtést garantál.

Unokáinkra is gondoljunk, amikor a bolygó korlátozott energiaforrásait használjuk fűtéshez. Gyakorlatilag semmilyen károsanyag-kibocsátás nem keletkezik a hőszivattyú. Egészségünk és Földünk oltalma szempontjából fontos befektetés. Környezetvédelmi szempontból is a lista tetején van a hőszivattyús fűtés.

A hőszivattyú lényegében egy fordított hűtőgép. Mindenki tudja, hogy a konyhai hűtő a szoba meleg levegőjét hűti le. A hőszivattyúk működése ugyanilyen. Azonban inverz módon játszódik le a folyamat. A hőszivattyú egy melegebb helyről elvonja a hőenergiát és leadja a hidegebb hőmérsékletű helyen. Ennek a folyamatnak az üzemeltetéséhez pénztárca kímélő áramra van szükség.

Címkék: Hőszivattyú

Forrás: aquarea.hu, 2017-04-27 22:50