A bútorszállítás rendszeres gondjai és a megoldás: Költöztetés

Hozzáértő költöztetés kedvező díjcsomaggal. Több esetben idéz elő dühítő körülményt, hogy a költöztetés után a díj magasabb a vártnál. Ezt elfelejtheti, ha ezt a költöztetőt választja

Bútorszállítás - Az emberi szervezet nem ilyenféle súlyok cipelésére lett fejlődve. Nagy teher miatt kezünk, hátunk, derekunk és bokánk természetellenes terhelést kap. Csakhogy egy jól felszerelt költöztető cég mindig erre specializálódott felszerelést használ a nehéz tárgyak költöztetéséhez. Mondjuk heveder vagy hám használatával a a súlyt viselő szakértő bútorszállítók derekára egyenlő terhelés jut. Gyorsan szállítanak súlyos eszközöket anélkül, hogy az eszköz épségét kockáztatják.

Költözéskor igazán meghatározó, hogy milyen körülmények között kerülnek értékes eszközeink a régi lakásból az új lakásba. Sokak a barátokat kérik meg abban, hogy segítsenek a szállításban. Ami azonban számos problémához vezet. Költöztetés tippek az olcsokoltoztetes1.hu weblapon. Azzal kezdve, hogy a súlyos háztartási gépek szállítása nem is olyan felhőtlen. Persze arra gondolunk, hogy a sarkoknál egy-egy ismerős megemeli, majd lecipeli és felteszi az autóra. Azonban az ilyenféle amatőr megszokások során szoktak igen rondán megsérülni az eszközeink. Ami egyben rendkívül balesetveszélyes.

Címkék: költöztetés

Forrás: olcsokoltoztetes1.hu, 2016-11-18 10:13