A költözés ismert gondjai és a megoldás: Lomtalanítás

Megbízható költöztetés szuper díjjal. Sűrűn idéz elő irritáló szituációt, hogy a költöztetés után az ár nagyobb a vártnál. Ezt örökre elfelejtheti, ha ezt a költöztetőt választja

Tehertaxi - Gyakran nem tudni, hogy milyen fillérekért számláznak a költöztető cégek. Én többé egyetlen otthoni eszközömhöz nem fogok hozzáérni, mióta kipróbáltam az OlcsóKöltöztetés1 honlapját. Költöztetés tanácsok az olcsokoltoztetes1.hu honlapján. Korábban a barátommal együtt cipekedtünk. Biztos ismerős, mennyire utálom, amikor a súlyos hűtő belevág a tenyerembe. A régi utálatos tapasztalatok miatt inkább költöztető szakembereket hívtam. Villámgyorsan megismerték a lakásom, majd mindent egyetlen sérülés nélkül elvittek.

Igazából az emberi vázizomzat nem ilyenféle súlyok mozgatására lett fejlődve. Súlyos nyomás miatt kezünk, gerincünk, derekunk és térdünk szokatlan terhelést kap. Csakhogy egy jártas bútorszállító csapat mindig erre készült eszközöket használ a nagy bútorok mozgatásához. Például heveder vagy hám segítségével a terhet cipelő szakértő bútorszállítók hátára egyenletes megterhelés jut. Ők könnyedén szállítanak súlyos eszközöket anélkül, hogy a berendezés épségét kockáztatják.

Bútorszállításkor nagyon meghatározó, hogy milyen körülmények között jutnak fontos dolgaink a korábbi helyéről az új helyére. Sokan a barátokat kérik meg , hogy segítsenek a szállításban. Ami gyakran számos gondhoz vezet. Azzal kezdődően, hogy a nehéz háztartási gépek szállítása nem is olyan könnyű. Persze arra gondolunk, hogy a sarkoknál egy-egy társunk megemeli, majd lecipeli és felteszi az autóra. Sajnos az ilyen kezdetleges próbálkozások során szoktak nagyon csúnyán kárt szenvedni a háztartási berendezésünk. Ami egyben személyi sérüléssel járhat.

Címkék: költöztetés

Forrás: olcsokoltoztetes1.hu, 2016-10-02 18:30