Aquarea hőszivattyú - környezettudatos alternatív fűtési rendszer

Panasonic hőszivattyúval a fejlett fűtés többé már nem kivitelezhetetlen vágyálom. Megannyian azt gondolják, hogy egy hőszivattyú beépítése megfizethetetlenül költséges mulatság. Csakhogy egy gyors számolással azonnal világossá válik, hogy ez mekkora tévedés. Pár év alatt az elavult fűtés miatt sokkal többet költünk hasztalanul, mint amennyibe kerül egy fejlett hőszivattyú. Egyedi módon a Panasonic hőszivattyú hidegben is megtartja 100%-os hatékonyságát. Ezért jóval rövidebb idő alatt megtérül a hőszivattyúba invesztált pénz

Geotermikus hőszivattyú - Az Aquarea hőszivattyú tulajdonképpen egy inverz hűtőgép. Mindannyian tudjuk, hogy a konyhai hűtő a lakás meleg levegőjét hűti le. A Panasonic hőszivattyúk működése ugyanilyen. De itt fordítva zajlik le a folyamat. A magasabb hőfokú helyről elvonja a hőt és leadja a hidegebb helyen. Ennek a folyamatnak a fenntartásához pénztárca kímélő áramra van szükség.

Környezetünk megóvása szempontjából is a listák elején van a hőszivattyús fűtés. Valójában semmilyen károsanyag-kibocsátás nem keletkezik. Egészségünk és bolygónk oltalma szemszögéből nélkülözhetetlen befektetés. Unokáinkra is ügyeljünk, amikor a bolygó múlandó energiaforrását használjuk fűtéshez.

A földgáz költsége minduntalan drágább lesz. Ezek az energiaforrások egykettőre kiapadnak. Panasonic hőszivattyúval függetlenné válhatunk az olajár robbanás durva hatásától. Nyugodtan élhetjük napjainkat. Nem kötelező attól megijedni, hogy a gáz ára bármelyik pillanatban egetverően megugrik. Levegős hőszivattyú, hőszivattyú árlista: ide kattintva olvashatja a részleteket. Ellenben az Aquarea hőszivattyú újratermelődő energiaforrás- egy teljes életen át megfizethető árú fűtést garantál.

Aquarea, Hőszivattyú fűtés
Aquarea, Hőszivattyú fűtés

Egy modern Panasonic Aquarea hőszivattyút régebbi fűtési rendszerhez is beszerelhetjük. Nem kell sok százezret félretenni az Aquarea T-CAP hőszivattyúk beüzemelésére. A telepítés a meglévő radiátoros rendszeren keresztül is megvalósítható. Igen veszélytelen használat közben. Mert nem jön létre veszélyt okozó szénmonoxid. Megfizethető fenntartási költség jellemző az Aquarea hőszivattyúkra.

Kategória: Panasonic hőszivattyú, Panasonic Aquarea, Aquarea

Forrás: aquarea.hu, 2016-09-06 16:54