Ne költsön nyomtatópatronra!

Címke: tintapatron, Canon CL-41 patron töltés, Canon CL-511 patron töltés, HP nyomtatópatron

Minden reklám arra biztatja Önt, hogy „vásároljon ezt, vásároljon azt!”. Mi viszont azt tanácsoljuk, hogy „NE KÖLTSÖN TINTAPATRONRA!” A mostani festékpatron-árak mellett tintapatront vásárolni elég nagy luxus.

A patronárak ma már a csillagokban vannak. Csak egy pár példa: egy HP 301-es fekete tintapatron a boltokban 4000 Ft felett van, a HP 301 színes tintapatron pedig majdnem 5000 Ft. A Canon nyomtatók esetében még rosszabb a helyzet, egy fekete PG-40 patron kb. 5-6000 Ft, egy színes CL-41 tintapatron pedig 6-7000 Ft körül van. A többi HP és Canon nyomtatópatronoknál is hasonló a helyzet: a patronok megfizethetetlenül drágává váltak.
Nyomtatni pedig muszáj. Mi lesz akkor a megoldás?

A www.RefillParadise.hu oldalon most megismerheti azt a módszert, amelyet ma már emberek ezrei-tízezrei használnak a HP, Canon inkjet nyomtatójukhoz teljes megelégedettséggel, és amellyel valóban páratlanul magas, 80-90%-os megtakarítás érhető el a nyomtatás költségein. Canon tintapatron utántöltő, CL-513 patron utántöltő készlet: itt olvashat többet. Könnyen lehet, hogy most Ön ezt nem hiszi el, pedig csupán egyetlen kattintással meggyőződhet arról, hogy ez lehetséges! Sőt, Önnek is elérhető mindez, akár már holnaptól!
Ne költsön tintapatronra! – Kattintson MOST és Ön is nyomtasson ÖTÖD- vagy akár TIZEDÁRON egy Életen át!

Forrás: refillparadise.hu, 2016-05-03 13:59