Verdes János: Sikeres online értékesítés - a minőségi honlap készítés fogásai

Kategóriák: ingyen weboldal készítés, weblap készítés otthon, weboldal készítés otthon, Honlapteszt.hu

A tanulmány Verdes János ötletei alapján készült. A mostani fejlett korszakban az online eladás szükségszerű a célok eléréséhez. Mert az értékesítés egyik gigászi baja, hogy megszámlálhatatlan reklámimpulzus éri a leendő fogyasztót. Szerencsés pozicionálással a weboldalkészítés győzelme garantált. A produktív értékesítéshez el kell érni a potenciális fogyasztókat és rá kell venni, hogy tekintsen a honlapra. Először a lehetséges vásárló a figyelmének alighogy 10 százalékát használja.

Weblapkészítésnél figyelembe kell venni. Ez roppantul minimális. Tudniillik 0,25 mp alatt a lehetséges fogyasztó már eldöntötte, hogy a honlapon látható információk hasznosak-e vagy sem. Ez okból van pótolhatatlan szükség egy jó weblapra. A weboldal először egy hatékony címsorral felkelti a leendő vásárló érdeklődését. Merthogy felkeltette a lehetséges vevő érdeklődését, tovább fogja szemlélni a weblap tartalmát. A honlapon lehetőség van instant vásárlásra, kapcsolat felvételre emailen vagy telefonon keresztül. A cselekvés-orientált weboldal készítés válik valóban hatékonnyá.

Tudniillik a fogyasztókat tudatosan ösztönözni kell. Ily módon válik valódi üzletkötő gépezetté egy honlap. Mely akkor is eladást kelt, ha a tulajdonos éppen valami teljesen mással tölti idejét. Akár szenvedélyével is töltheti idejét, mialatt a weblap folytonosan hozza a vásárlást. Honlapkészítés, saját honlap készítés: ide kattintva olvashatja a részleteket. Ebben a témakörben sok kiváló tanulmányt olvashat Verdes János Honlapteszt blogján.

Forrás: honlapteszt.hu, 2016-04-02 17:02