Tánc tanfolyamok

Címkék: salsa tánc, salsa, salsa tánciskola

Kikapcsolódást, fejlődést, társaságot vagy társat keresel? A legjobb megoldás, ha részt veszel kezdő salsa tanfolyamunkon budapesti helyszíneinken. A Salsa Con Timba Tánciskola Budapest legbarátságosabb salsa klubja, ami hobbi táncosoknak és profiknak egyaránt a legjobb megoldást nyújtja a salsa elsajátítására. A salsa tanítás róla, hogy már maga a salsa tanulás is örömteli kikapcsolódás legyen.Profi tanáraink könnyedén vezetnek át a kezdeti problémákon.

A salsa mellett egyéb kubai táncokat is elsajátíthatsz tánc tanulás során. A rendkívül divatos reggaetont, a vagány kubai rumbát vagy az érzelmes sont és az összebújos bachatat is. Havonta salsa party. Nyáron az év legnagyobb partyja a nyári salsa tánctábor júliusban a Balatonnál. Maga a tánctanulás nem is annyira nehéz, sokkal inkább a hozzáálláson múlik, mint a kezdeti ügyességen. Biztosítunk róla, hogy ha eljössz a kubai salsa tanfolyamunkra mi megtanítunk táncolni! Ha elmész egy táncos buliba, nem kell majd szoronganod ha felkérnek, vagy hogy felkérd azt a lányt, amelyiket csak szeretnéd, hiszen nálunk hamar magabiztossá válsz. Salsa oktatás budapest, salsa oktatás elemi az embereknek. Maximum két havonta új kubai salsa tanfolyam indul Budapesten a Köki terminál melllett a KMO-ban, vagy Óbudán. A salsa egy életforma melyben, közös érdeklődésű, nívos és kielégítő társas szórakozást kedvelő hölgyek és urak, közösen kapcsolódhatnak ki, fejleszthetik önmagukat, személyiségüket, lelkiállapotukat, képességeiket, hallásukat, ütemérzéküket, kapcsolatteremtő, empatikus készségeiket. Könnyeddé, elegánsá, vagy vagánnyá, lazává válhatnak vagyaik szerint. A salsában egyszerre adhatjuk önmagunkat és bárkivé is vállhatunk benne.

Folyamatos aktív jelenlétet biztosít, mind a tanulási folyamat, mind a bulik alatt, így megteremti a lehetőséget a létezés örömének allandó megtapasztalására. Csoportjainkban a hobbisták tökéletesen megférnek azokkal akik salsa tudásukat mesteri szintre akarják fejleszteni. Oktatásunk során az alap törzsanyag mellett, amit mindenkinek meg kell tanulnia, az extra tudásanyagból mindenki, kedve ízlése, vérmérséklete és képességei függvényében válogathat. Akár félénk vagy, vagy bizonytalan, sosem táncoltál még, nem bízol magadban, akár mérhetetlen ambícióval rendelkezel a Salsa Con Timba Salsa Cluba legjobb választás, mert az elmúlt 10 évben rengeteg szinten tökéletesítettük tematikánkat, és a mai napig örömmel állunk bármilyen kihívás elé.

A félelmek feleslegesek. Nincs párod és nem mersz eljönni? Az embereknek általában a fele egyedül érkezik tánc óráinkra. Lányok és fiúk egyaránt. Túl fiatal vagy túl idős vagy? Óráinkat 14 éves kortól 60 éves korig látogatják, minden korosztályból. Soha sem táncoltál még? Tanfolyamaink teljesen az alapoktól indul. Semmilyen gondot nem okoz ha soha nem táncoltál előtte. Salsa órákat szinte mindig ingyenes bemutató órával kezdjük, így semmit nem kockáztatsz ha kipróbálod magad az óránkon. Gyere el tedd még boldogabbá az életed, csatlakozz egy nyitott közösséghez, és mi garantáltan feldobjuk hétköznapjaidat. Táncoktatás mindenkinek, pároknak, és pár nélkül is, fiataloknak és idősebbeknek egyaránt.

Próbálj ki minket és próbáld ki Önmagad! A Salsa Con Timba Salsa Club ahol garantáltan mindenki megtanul salsázni, aki meg akar tanulni salsázni. A KÖKI Termináltól csak 4 perc sétányira vagyunk, egy rendkívül igényes színházteremben.

Forrás: salsacontimba.hu, 2016-04-02 17:02